Σωματικές μετρήσεις για την ομάδα Νέων

Σε σωματικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων (Κ19) προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Για τη διαδικασία κλήθηκε η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Μαίρη Ναυρόζογλου (πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – φωτο) από τα Ιωάννινα, η οποία έχει στο «δυναμικό» της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση σύστασης σώματος!

Με μόλις τέσσερις μήνες κυκλοφορίας, με εκατοντάδες έρευνες, 80 πατέντες και 98% συσχέτιση με Dexa, ο βραβευμένος με Red Dot Award, InBody 370s χρησιμοποιήθηκε για μια εκ βαθέων αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μετρώντας με επαναληψιμότητα που αγγίζει το 99%,τον μυϊκό και λιπώδη ιστό, την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ανόργανων στοιχείων, το βασικό μεταβολικό ρυθμό και άλλα πολλά, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διατροφική και σωματική κατάσταση των αθλητών.

Από τις μετρήσεις δεν έλειψε η διεξαγωγή γραφημάτων ανάπτυξης βάρους και ύψους προς αξιολόγηση και εξασφάλιση της φυσιολογικής ανάπτυξης των μικρότερων αθλητών της ομάδας.

Πηγή άρθρου: artagoal.gr